06 - 5164 8220 info@kootching.nl

cloud-709089_640

Heb jij al een blog? Ik niet. Vind je niet dat het lijkt alsof iedereen een blog heeft? En dus een verhaal te vertellen heeft? Sommigen in mijn omgeving spoorden me aan ook een blog te beginnen. Om me te profileren als coach op social media. En…liefst ergens een autoriteit in te worden. Want dat is goed voor je reputatie.

Goed advies. Maar ja, wat weet ìk nou? Wie zit er nu op mijn verhaal of mening te wachten? Ik breng toch niets nieuws? 

Ken jij die gedachten? Misschien in een andere setting, maar wel dit soort verlammende gedachten? Je zit bijvoorbeeld in een vergadering, je voelt je onrustig worden, want je hebt ergens een mening over. Maar je uit hem niet. Want ja, wie zit nou op jouw mening of idee te wachten? Die collega’s zitten er al langer dan jij, dus die zullen het wel beter weten… Of die baas is hoger dan jij en weet het beter. Of die klant zal wel denken dat je zijn situatie of markt niet helemaal begrijpt. Oef, je krijgt het warm. Je uit die mening toch nog maar even niet. En dan zegt iemand anders het ineens en iedereen is het met hem eens. Aaargh, gemiste kans. Wat een sukkel ben ik.

Die verlammende, niet helpende gedachten. Gedachten die je belemmeren om je mond open te doen. Een blog te schrijven. Die vriend te bellen, of wat je ook maar van plan was. En het gekke is vaak dat die gedachten helemaal niet reëel zijn en dat ze je dus voor niets belemmeren. Want jouw idee bleek een goed idee te zijn en die vriend was helemaal niet boos, maar gewoon druk.

Wil jij eens aan de slag met gedachten die jou belemmeren om de resultaten te krijgen die je wilt krijgen? Om te onderzoeken of je er ook op een andere manier over kan denken en dus op een andere manier kan reageren? Vrijer? Lijkt je dat niet heerlijk? Zo ja, bel me voor een vrijblijvend intake gesprek. Dan onderzoeken we samen wat coaching jou kan bieden.

En ik? Ik ga in ieder geval een blog beginnen. 🙂

Groet, Nicole

PS: Wil je vaker tips, informatie, acties, filmpjes of wetenswaardigheden van mij ontvangen? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief.