06 - 5164 8220 info@kootching.nl

Begin februari 2017. Ik word gebeld door iemand van een productiemaatschappij voor een programma op RTL4. De rest hoor ik door de opwinding niet meer…

Ik ben één van de gelukkigen die is uitgekozen om deel te nemen aan het programma LifestyleXperience, begrijp ik even later, als ik weer tot mijn positieven ben gekomen. Het voelt een beetje alsof ik een grote prijs heb gewonnen, waarbij je dan wel eerst iets moet kopen. Het bleek iets anders te zijn.
Ze zochten een zeer ervaren coach voor een item over persoonlijke ontwikkeling in de uitzending van 12 maart. Ze wilden die ervaren coach interviewen.

Of ik bereid was om mee te doen.

Ik heb het in blog 4 gehad over de innerlijke dialoog; het gesprek dat je met jezelf aangaat, zeg maar. Nou, dat kwam op gang. Verschillende stemmen in mijzelf gingen met elkaar in gesprek of ik nou moest meedoen of niet. Het ging heen en weer van “Jouw doelgroep kijkt hier niet naar.”, “Wat heb ik nou te vertellen?”, “Dit is een opportunity!”, “Dan heb je straks een prachtig filmpje voor op je website.” tot “Dat is eng, straks klap ik dicht tijdens de opnames.”

De stem die vond dat dit een mooie opportunity is, heeft gewonnen. Kijk zelf (Het kost maar 3 minuten) of deelname een goed besluit was of niet. Je kunt het filmpje hieronder bekijken.
Ik ben benieuwd naar je reactie.

Veel kijkplezier!

PS Ken je een collega, een werknemer, een vriend(in) die coaching overweegt? Het filmpje biedt in zeer korte tijd een goede indruk van wat coaching is en voor je kan betekenen, wat de setting is en hoe dat dus bij mij gaat.