06 - 5164 8220 info@kootching.nl

Bedankt voor ons contact in 2017! Voor 2018 wens ik je het allerbeste. Ik hoop, los van een goede gezondheid, dat je in 2018 je dromen/doelen waar zult maken.

Heb je tijdens de nieuwjaarsnacht goed kunnen nadenken over die doelen? De zogenoemde goede voornemens? Of ben je daar nog niet uit? Wat gaat 2018 jou brengen? Hoe ga jij je leven leiden?

Persoonlijk leiderschap gaat onder andere over

  1. Ben ik de regisseur van mijn eigen film? Met andere woorden, toon ik eigenaarschap over mijn eigen leven? Immers, niemand anders dan ikzelf is verantwoordelijk voor mijn geluk.
  2. Als ik dus die regisseur ben, waar gaat mijn film dan eigenlijk over? Oftewel, welke dromen wil ik waarmaken in mijn leven? Welke doelen wil ik behalen? Hoe wil ik zijn? Hoe wil ik dat mijn naasten mij zien? En…wat wil ik in 2018 doen?
  3. Gaat de film geproduceerd worden? Ga ik de daad bij het woord voegen, of blijft het bij plannen, erover praten en uiteindelijk niet realiseren? Er is er maar één die mijn plannen kan waarmaken en dat ben ik.

Hoe is het met jouw film? Is het een spannende film? Uitdagend? Is het plot zoals je je had voorgesteld? Heb je de juiste spelers om je heen verzameld?

Of zijn er nog ‘hick-ups’ en kan je nog wel wat hulp gebruiken om ‘deel II’ te herschrijven? Hulp om door mij uitgedaagd te worden over wat je nu werkelijk wilt. Of, als je dat wel weet, om eens samen te kijken naar de belemmeringen die je in de weg staan om te bereiken wat je graag zou willen. Mogelijke onderwerpen kunnen zijn

  • Je wilt in 2018 nu eindelijk eens écht gaan werken aan een betere werk-privé balans.
  • Je loopt in je werk op een dood spoor en je wilt nadenken wat een mogelijke nieuwe stip op de horizon is voor jou.
  • Je wilt je gaan herbezinnen wat binnen de op handen zijnde reorganisatie jouw bestemming wordt: weggaan bij het bedrijf, of nadenken over welke posities voor jou aantrekkelijk zouden kunnen zijn en hierover het gesprek aangaan.
  • Je wilt het voortouw gaan nemen om de communicatie binnen je team te verbeteren.
  • Je wilt het vertrouwen in je team vergroten en herstellen waar nodig.
  • Je wilt je interesses en kwaliteiten beter leren kennen en leren om daarmee meer op de voorgrond te treden binnen je bedrijf.
  • Je wilt nadenken over de toekomst van je afdeling of bedrijf en je visie en strategie eens samen met een coach tegen het licht houden.

Herken je één van deze onderwerpen, of heb je een ander onderwerp waar je in 2018 mee aan de slag wilt? Graag sta ik weer voor je klaar om je te helpen de allerbeste versie van jezelf te zijn in 2018 en om de hoofdrol te gaan spelen in de film die jij hebt uitgekozen.

The goal is not to change who you are,

but to become more of who you are at your best

– Sally Hogshead –

Groet,