Van Mastercoach tot Mastercoach

Posted by on okt 4, 2019

Coaching is een vak en het kost veel bloed, zweet en tranen om er goed in te worden, geloof me. Ik ben begonnen in 2002 en uiteindelijk, na veel opleiding en gesprekken, ben ik uitgegroeid tot de Master Certified Coach (gecertificeerd door de International Coach Federation) die ik nu ben.

Cherie Carter Scott, MCC van het 1e uur in Amerika en directeur-eigenaar van MMS Institute (een opleidingsinstituut voor coaches), interviewt iedere maand een MCC in de wereld. In augustus had ik de eer om door haar geïnterviewd te worden. Ik wil je de gelegenheid geven om het interview te luisteren.

In het interview hoor je  welk pad ik heb bewandeld gedurende de jaren om te groeien als persoon, mijn missie en passie te vinden en te verwezenlijken en welke hindernissen ik heb overwonnen om uiteindelijk uit te groeien tot de MCC die ik nu ben. Hopelijk inspireert het jou om jouw missie en passie te vinden; het lef te hebben om jouw pad op te gaan en door te zetten om de hindernissen die je tegenkomt te overwinnen.

Mocht je barrières op jouw weg vinden, dan help ik je graag om te kijken welke dat zijn en hoe je die kunt overwinnen, opdat ook jij bezig kunt zijn met de dingen die je graag doet en die je voldoening geven.

Veel kijkplezier!

One Comment

  1. Wow Nicole! Ik heb je interview net helemaal beluisterd en ik vond het heel boeiend en inspirerend. Het interview raakte me echt omdat je je verhaal en keuzes zo duidelijk en met passie hebt verteld en uitgelegd. Chapeau! Ik ben trots op je! xxx

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.