Klanten

Klanten

Klanten van Kootching werken onder andere bij: Kennemer Gasthuis, VU MC, BAM Materieel, Hevo, ROI Groep, USG People, Manpower Nederland, Herman Rutgers, Werfselect, SchaalX, Wijsman actiemarketing support, Iduet, PriceWaterhouseCoopers, Van Iersel Luchtman Advocaten, XL Insurance, Sogeti Nederland B.V., Microsoft, Hogeschool van Amsterdam, Stichting Dranken Nederland, Alice Pley Search, Achmea Pensioenbureau, PGGM, ARAG, Albert Heijn, Baker & McKenzie en Detailresult. Ook werkt Kootching rechtstreeks voor en met particulieren.

Via FranklinCovey heeft Kootching gewerkt voor Albert Heijn, Alfa College, ArboUnie, CJIB, Philips, Shell, McDonald’s, Baker & McKenzie, Loyens & Loeff, Shimano, Banner, Dirk van den Broek, Unicoz.

Referenties

Op verzoek kunt u naam en telefoon nummer krijgen van een coachee, dan wel een opdrachtgever van Kootching. Hieronder vindt u in ieder geval alvast enkele reacties van klanten en opdrachtgevers:

Nadia Tromp, (Loopbaan-)Coach/Trainer, Hogeschool van Amsterdam

“Ik leerde Nicole kennen tijdens een training van Covey. Dat beviel zo goed dat we haar later hebben gevraagd om met ons team samen te werken als coach en heb ik een aantal intervisie gesprekken met haar gevoerd. Ik ervaar Nicole als een warme vriendelijke professional, die zacht confronterend is zonder te oordelen. Ze is nuchter maar kan zich makkelijk verplaatsen in de ander, zonder het doel voor ogen te verliezen. Ze werkt met praktische methodieken en oefeningen die bruikbaar zijn in de praktijk. Echter de verdiepende achterliggende vragen en reflecties laat ze niet links liggen. Ze heeft humor en neemt zichzelf en haar ervaringen mee in haar gesprekken. Ik verwijs mensen in volle vertrouwen door en hoop in de toekomst met haar te blijven samen werken.”

Lydia Worps – Bestuurssecretaris Brabant Wonen

Ik heb Nicole tijdens mijn coaching periode ervaren als zeer professioneel, een sparringpartner/klankbord, soms zelfs een vriend bij wie je je verhaal kwijt kunt. Een warme en toegankelijke persoonlijkheid. Nicole is integer en oprecht betrokken. Ze oordeelt niet en doet haar uiterste best zich in jouw situatie te verplaatsen.

Tijdens mijn coaching periode heb ik geleerd weer te vertrouwen op mijn gevoel, mijn eigen keuzes te maken en beslissingen te nemen. Doen waar ik blij van word! Ik ben sterker en zelfverzekerder uit dit proces gekomen. Ik weet wat ik wil, spreek dit uit en handel hiernaar.

Ik ben Nicole dankbaar voor de manier waarop ze mij heeft begeleid en heeft geholpen bij het nemen van een beslissing die voor mij het beste was. We zijn nu enige tijd verder en ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste beslissing heb genomen.

Gaby Bruggink – Directie Software Control bij Sogeti Nederland B.V.

“Kootching heeft een no-nonsense benadering. De jaren lange business ervaring van Nicole maakt dat ze zich goed kan inleven, begrip heeft van situaties in een commerciële omgeving, terwijl ze er van een afstand naar blijft kijken. Dat maakt haar tot een prettig en vertrouwd gesprekspartner, die helpt om de ‘next step’ te maken.”

Marco van Honk – Manager Processen Financiële Administratie bij USG People the Netherlands B.V.

“Ik heb Nicole leren kennen als een integere, professionele en makkelijk toegankelijke coach. Zij wist in hele korte tijd een prettige vertrouwensband op te bouwen waarin we gezamenlijk aan de slag konden om doelen te bepalen en hier uitvoering aan te geven. Naast een aantal hele praktische tips in organisatorische zin is zij vooral in staat geweest bepaalde aspecten in mijn werk als manager naar voren te halen waarvan ik dacht dat ik ze op de juiste manier aanpakte, maar dat niet bleek te werken. Door haar wijze van vraagstelling en oefeningen heeft ze me doen inzien wat dit betekende en waar ik in het belang van mijn team en mijzelf effectiever kon zijn. Vanuit de theorie was mij dat wel bekend, maar zij heeft het van het hoofd naar het hart kunnen brengen. Dit heeft mij in staat gesteld door een barrière vanuit mijzelf heen te breken en verder te kunnen groeien in mijn rol als manager.”

Cees-Jan Adema – Directeur van de Vereniging Nederlandse Brouwers

“Nicole Koot heeft voor Nederlandse Brouwers een aantal workshops als onderdeel van een verandertraject ontwikkeld en begeleid.  In korte tijd weet zij de essentie van wat de organisatie en de mensen drijft naar boven te halen en als een spiegel voor te houden. Haar aanpak is coachend en gebaseerd op een hoog commitment van deelnemers: voor proces en voor de uitkomst. Al met al een waardevolle ondersteuning in ons veranderingsproces die voor veel medewerkers een ander licht op prioriteiten heeft doen schijnen.”

Jan Kuipers – Directeur FranklinCovey Benelux

“Als opdrachtgever ken ik Nicole als betrokken, kritisch, professioneel en mensgericht. Die combinatie maakt haar tot een coach/trainer van wie je weet wat je kunt verwachten. Haar sterke analyses van intermenselijke processen gecombineerd met haar betrokkenheid bij diezelfde mensen, maken Nicole tot een betrouwbare partner die je niet teleur stelt.”

Richard Liefting, directeur Planning & Control, Hogeschool van Amsterdam:

“Ik heb gedurende 2 jaar samengewerkt met Nicole in verband met een ontwikkeltraject van mijn afdeling. Het merendeel van het traject was opgehangen aan de 7 eigenschappen van effectief leiderschap van Stephen Covey. Het betrof 360 graden feedback, leerdoel gesprekken, trainingsdagen, intervisie en coaching. In het traject heb ik Nicole leren kennen als een zeer betrokken persoon, met maar 1 doel voor ogen: groei van de mensen op de afdeling. Zij was in korte tijd in staat om dat wat er op de afdeling speelt, te doorgronden en in het traject te verwerken. Hierdoor werd het hele traject zeer herkenbaar en toepasselijk voor de alledaagse praktijk van onze mensen. Nicole is in staat om een dusdanige sfeer te creëren waarin lastige thema’s met elkaar bespreekbaar worden gemaakt. Op gepaste wijze kan zij confronterend zijn. Wat mij betreft had ze dat nog meer mogen doen. Al met al is het plezierig en effectief samenwerken met Nicole.”