06 - 5164 8220 info@kootching.nl

Testimonials

“Kootching in de Champions League”

Nicole heeft mij in 2021 begeleid, zowel in leiderschapsvaardigheden als bij een heroriëntatie van mijn loopbaan. Nicole bereidt zich bij elk gesprek goed voor en in het samenspel kom je tot verrassende inzichten. In haar prachtige kantoor stelt ze je binnen de kortste keren op je gemak, om je vervolgens als het nodig is niet te sparen. Mooi is hoe zij zichzelf ook dwingt om alles uit haar zelf te halen.
Wat voor mij belangrijk was, is dat een coach zich kan verplaatsen in de ‘boardroom dynamiek’ van een bestuurder van een groot concern. Met haar ervaring gaat haar dat goed af. Nu klinkt dit allemaal heel serieus, en dat is het ook, maar we hebben gelukkig ook genoeg gelachen!
Alles bij elkaar zorgt Nicole voor een coaching op Champions League niveau, wat betekent dat je er ook tegen moet kunnen om af en toe een zware wedstrijd te spelen.”

JW

Voormalig bestuurder, Unilabs Nederland

Nicole is an excellent coach, who supported me in finding new perceptions of and solutions to several work-related issues where first I couldn’t see any. She is an expert at creating a safe space where I felt able to talk openly about my experiences and I always felt heard and understood. She has a depth of knowledge that I have seldom found in other coaches. She used this in a supportive way that also reflected my language and behavior back to me and led to actionable insights. I can highly recommend her!

Julia Hart

Voormalig Corporate Communications Director, Nutreco

Als opdrachtgever ken ik Nicole als betrokken, kritisch, professioneel en mensgericht. Die combinatie maakt haar tot een coach/ trainer van wie je weet wat je kunt verwachten. Haar sterke analyses van intermenselijke processen gecombineerd met haar betrokkenheid bij diezelfde mensen, maken Nicole tot een betrouwbare partner die je niet teleurstelt.
Jan Kuipers

Consulting Partner, FranklinCovey

Met haar scherpe vragen en doortastendheid hielp Nicole me om nog meer zinvolle persoonlijke inzichten te krijgen, met behulp van haar eigen versie van het Business Model You. Hierdoor kan ik duidelijker loopbaankeuzes maken die bij me passen en begrijp ik hoe ik succesvol en tevreden kan blijven. Nicole creëert in no time een vertrouwde sfeer waarin openheid en sparren centraal staan. Ze is een deskundige, ervaren coach en een warm en oprecht persoon. Vanaf het eerste moment was er een klik. Ik ben blij met mijn Business Model You en wil het graag blijven aanscherpen en blijven groeien. Het is fijn om zo nu en dan weer een coach gesprek met Nicole te voeren om bewust mijn persoonlijke ontwikkeling en toekomst onder de loep te nemen.

Ragna Ouwerkerk

Hoofd Marketing, Mediq

Toen ik mijn kennismaking met Nicole had voelde het meteen al goed. Aangezien ik van nature erg eigenwijs ben, was ik op zoek naar een coach die ook echt kan confronteren/spiegelen. Dat heeft ze absoluut waargemaakt en ze heeft daarnaast echt oog voor de persoon achter de coachee. Daarnaast is ze goed in staat om flexibel te zijn. Ze houdt niet star vast aan een programma en weet zo met elk gesprek weer de maximale waarde voor mij als coachee te behalen. Daarbij verliest ze het lange termijndoel niet uit het oog. Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen!
Martijn Schoenmaker

Head of Client Services Mortgages | Origination, ING Nederland

Nicole is niet alleen een prettig mens, waar je je altijd op je gemak voelt, maar ook een hele goede spiegel, waarin je je eigen gedrag terugziet. Zij laat je heel duidelijk zien wat jouw gedrag met een ander doet en als je beter wilt communiceren moet je eerst begrijpen hoe je zelf over komt. Tijdens onze coaching sessies vielen er heel wat kwartjes, waardoor ik uiteindelijk veel beter mijn communicatiestijl kan aanpassen aan mijn gesprekspartners. Daardoor voelen zowel mijn gesprekpartners als ikzelf ons beter gehoord en begrepen en dat levert veel positieve energie op.
Inge Winter

Schade expert (NIVRE re-FUEDI-ELAE) / Loss Adjuster / Partner, Context B.V.

Je onderscheidt je omdat je nuchter en zakelijk bent, in de goede betekenis van het woord. Je bent doortastend en maakt gebruik van jouw eigen ervaringen zonder dat het een “ja, dat ken ik, heb ik zelf ook last van” verhaal wordt. Je geeft tegengas en bent iemand die ik niet om de tuin kan leiden.
Freek Haerkens

Advocaat / Founder, TREBLE

Meld je aan voor de inspiratiemail

Wil je vaker tips over nieuwe ontwikkelingen binnen het coach vak, de eigen vaardigheden, mogelijkheden voor een maatwerk traject, of wetenswaardigheden over leiderschap ontvangen. Je leest erover in de Inspiratiemail die 4 tot 6 keer per jaar verschijnt.

Contact

06 - 5164 8220
info@kootching.nl