06 - 5164 8220 info@kootching.nl

Voor wie?

Executives en hoogopgeleide professionals

Voor wie?

Jij bent een executive of een hoogopgeleide professional die zich wil ontwikkelen op het gebied van leiderschap, business vraagstukken en levensvragen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Hoe stimuleer ik een betere samenwerking binnen mijn organisatie?
  • Wat wordt de volgende fase in mijn carrière?
  • Hoe verbeter ik mijn werk-privé balans én kan ik thuis het werk echt loslaten?

Het komt erop neer dat je wel eens twijfelt; aan jezelf, waar je voor staat, de gekozen richting, je professionaliteit, je reactie op mensen, bepaalde beslissingen, je carrière, hoe anderen over je denken of op jou reageren, hoe je mensen meekrijgt, enzovoort.

Jij wilt graag eens sparren met een ervaren coach die zakelijk is en jouw wereld kent. Een coach waar je je open durft te stellen, die geen blad voor de mond neemt en die je tegen durft te spreken als het nodig is. Je wilt je omgeving beter snappen, jezelf beter leren kennen, beperkende overtuigingen van jezelf leren ontdekken en patronen doorbreken. Je wilt jouw kwaliteiten beter leren benutten en een breder palet aan mogelijkheden in kunnen zetten. Je wilt verbinden, inspireren, creëren en doelen bereiken.

Jij beschikt over moed, bescheidenheid en discipline.
De moed om uit je comfortzone te komen, kwetsbaar durven te zijn, nieuwe dingen te proberen, nieuw gedrag in te zetten, je diepgewortelde overtuigingen te heroverwegen en te doen wat nodig is om te veranderen.
De bescheidenheid om toe te geven dat je niet alles (alleen) kan; dat je wilt groeien en dat je daar anderen bij nodig hebt.
De discipline om met effectiever gedrag, nieuwe gewoontes en nieuwe overtuigingen aan de slag te (blijven) gaan totdat je de vruchten van je groei begint te plukken.
Ben je bereid om op je eigen gedrag te reflecteren? Wil én durf je te veranderen? Kom vooral wél bij mij, dan garandeer ik je resultaat.

Jij hebt vragen en wilt antwoorden. Jij wilt dat zaken je makkelijker afgaan en dus energie overhouden; dat je uitgedaagd wordt en leert ander gedrag in te zetten. Kortom, je wilt je ontwikkelen. Daarom wil je een coach die dat ook heeft gedaan en daar nog steeds mee bezig is. Het blijft een continu proces. Je wilt een coach met ervaring uit het bedrijfsleven, tevreden cliënten, veel coachervaring (inmiddels 22 jaar) en een groot scala aan opleidingen. Jij wilt resultaat. Daarom kom je bij mij want je wilt de beste coach.

Intakegesprek

Maak een (intake)afspraak, dan kijken we of we de juiste chemie hebben, bespreken we je coachvraag en bepalen we hoe jouw ideale traject eruitziet.

Meld je aan voor de inspiratiemail

Wil je vaker tips over nieuwe ontwikkelingen binnen het coach vak, de eigen vaardigheden, mogelijkheden voor een maatwerk traject, of wetenswaardigheden over leiderschap ontvangen. Je leest erover in de Inspiratiemail die 4 tot 6 keer per jaar verschijnt.

Contact

06 - 5164 8220
info@kootching.nl