06 - 5164 8220 info@kootching.nl

Iedere 3 jaar moet een gecertificeerd coach, volgens de richtlijnen van de International Coach Federation, zijn/ haar titel verlengen. Hiervoor heeft de coach mentor coaching of intervisie en moet hij/ zij voldoende relevante opleidingsuren vergaren.

Ik kan met trots melden dat ik mijn titel Master Certified Coach by the ICF met 3 jaar heb verlengd! Ik heb mij 3 jaar lang weer ondergedompeld in kennis, geoefend en gespard met vakcollega’s. Dit vind ik belangrijk

 

  • Omdat ik persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heb staan. In mijn persoonlijke missie staat o.a.: Ik wil mijzelf continue blijven ontwikkelen als (team)coach. Ook anderen zal ik stimuleren en de gelegenheid geven zich te ontwikkelen. Ik wil een inspiratiebron zijn voor anderen en bij anderen doorbraken teweegbrengen. Ik wil verschil uitmaken.

 

  • Omdat ik me wil onderscheiden als coach en ga voor kwaliteit. Immers coach is een ‘onbeschermd vak’. Daarom zijn er vakorganisaties als ICF en NOBCO. Zij staan garant voor coaches die werken volgens een ethische beroepscode en zorgvuldig gekozen competenties, zodat kwaliteit gewaarborgd is.

 

  • Omdat De ICF uitstraalt dat ze het coach vak naar een steeds hoger niveau wil tillen. Daar wil ik me graag aan conformeren en een bijdrage aan leveren.

 

  • Omdat ik heb gemerkt dat werken volgens de kerncompetenties van de ICF je gesprekken écht effectiever maken en meer diepgang geven en dus de cliënt helpt om de resultaten te bereiken die hij/zij wil bereiken middels coaching.