06 - 5164 8220 info@kootching.nl

 

Jaaaa! Ik mag mij Master Certified Coach noemen!

Na eind 2015 mijn PCC (Professional Certified Coach) bij de International Coach Federation te hebben gehaald, besloot ik door te gaan voor de Master titel.

Waarom?

  • Omdat ik persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heb staan. In mijn persoonlijke missie staat o.a.: Ik wil mijzelf continue blijven ontwikkelen als trainer en coach. Ook anderen zal ik stimuleren en de gelegenheid geven zich te ontwikkelen. Ik wil een inspiratiebron zijn voor anderen en bij anderen doorbraken teweegbrengen. Ik wil relevant zijn en een bijdrage kunnen leveren in iemands ontwikkeling. Ik wil verschil uitmaken.
  • Omdat ik me wil onderscheiden als coach en ga voor kwaliteit. Immers coach is een ‘onbeschermd vak’. Daarom zijn er vakorganisaties als ICF en NOBCO ontstaan, die garant staan voor coaches die werken volgens een ethische beroepscode en zorgvuldig gekozen competenties, zodat kwaliteit gewaarborgd is.
  • Omdat De ICF uitstraalt dat ze het coach vak naar een steeds hoger niveau wil tillen. Daar wil ik me graag aan conformeren en een bijdrage aan leveren.
  • Omdat ik heb gemerkt dat werken volgens de kerncompetenties van de ICF je gesprekken écht effectiever maken en meer diepgang geven en dus de cliënt helpt om de resultaten te bereiken die hij/zij wil bereiken met een coach traject.

Wil jij je ook weer verder ontwikkelen, loop je ergens in vast, of bereik je niet de resultaten die je wilt bereiken? Neem contact met me op. Ik sta voor je klaar.